מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות



 icon-06 רמת קושי – קלה  icon-05 זמן הכנה – שעה   אופן הכנה – בישול

קצת על המנה…

מטבח ישראלי…מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות , מתכון פשוט לקציצות בקר ברוטב עגבניות , את המנה מומלץ להגיש לצד תוספת

מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות – מרכיבים:

1. בצל לבן אחד
2. חצי קילו בשר בקר טחון
3. חצי חבילת פיטרוזיליה
4. רבע כפית קינמון
5. כפית מלח אחת
6. חצי כפית פלפל שחור
7. שתי ביצים
8. חמש כפות שמן
9. תשע כפות רסק עגבניות
10. בין שלוש לארבע כוסות מים

מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות – אופן ההכנה:

1.שמים בקערה את הבשר הטחון ואת הבצל קצוץ דק
2.מוסיפים את הפיטרוזיליה קצוצה דק יחד עם המלח,פלפל,רבע כפית קינמון ומעבדים הכל לתערובת אחידה
3. מחממים סיר נמוך ורחב,מוסיפים את חמש כפות שמן הזית,ניתן להוסיף לסיר את שאריות הבצל והירקות שנותרו מתהליך ההכנה
4. לאחר מכן מוסיפים שתי כפות רסק עגבניות,רבע כפית פלפל שחור,כפית וחצי מלח , מוסיפים בין שלוש לארבע כוסות מים לפי מידת הצורך
5. מבשלים את כל הרוטב במשך 10 דק' על חום בינוני עד לרתיחה.
6.לאחר שהרוטב שלנו התבשל יוצרים כדורים בינוניים מתערבות הבשר שיצרנו ואת כדורי הבשר מוסיפים לתוך ציר הרוטב למשך חצי שעה של בישול

בתאבון!

מתכונים נוספים שאולי תאהבו...